Buitenruimte

VERVAGENDE GRENZEN   Buitenruimte Voor een groot gezin hebben wij, samen met Jeroen Caderius van Veen, aan een klein monumentaal pand in Haarlem deze glazen uitbreiding ontworpen. De eigenaren wilden een extra ruimte op de begane grond. Dichtbij de familiaire gezelligheid maar voldoende afgezonderd om een boek te lezen, te werken of gewoon even te…

Warm welkom

Warm welkom   Warm welkom Deze receptiebalie hebben wij, samen met Jeroen Caderius van Veen, ontworpen voor Vreedenhoff in Arnhem, een woon-, zorg- en activiteitencentrum voor ouderen. Het meubel is bedoeld als centrale ontvangstplek voor bezoekers en bewoners en diende daarom een warme en open uitstraling te hebben. Het donkere Amerikaanse notenhout zet daarvoor de…

Uit de kast

Multifunctionele kastenwand   Verbinding verbroken Deze kastenwand in een nieuwbouwwoning in Bloemendaal is meer dan 12 meter lang. De kast verbindt de woonkamer en de aangelegen werkkamer visueel met elkaar en zorgt voor samenhang in de plattegrond. Halverwege is een vouwwand in de kast weggewerkt. Als deze wordt gesloten, wordt de werkkamer gescheiden van de…