De etalage van Ruimtewezen

De meubelmakers en architecten van Ruimtewezen hebben verschillende producten ontwikkeld die een groter publiek verdienen. Daarom bieden we deze nu ook aan jou aan. Kies uit uitgewerkte ontwerpen, die naar smaak aan te passen zijn qua maatvoering en materiaal. Wil jij jouw woonkamer, winkel of kantoor (her-)inrichten? Bekijk dan eens de duurzame meubels in de etalage van Ruimtewezen. Hier vind je ook een aantal bijzondere producten van vrienden van Ruimtewezen.

Kast Lilo

Alle elementen van de kast kunnen in een handomdraai van positie veranderd worden. Leverbaar in talloze materialen, maten en uitvoeringen.

MEER WETEN

Kast Most

Dit modulaire wandmeubel zitten zonder schroeven of lijm in elkaar. De kast is qua maat en indeling volledig te personaliseren en kan zelfs de hoek om.

MEER WETEN

Kinderstoel Losvast

Deze serie van kinderstoelen wordt grotendeels gemaakt uit restmaterialen. Doordat onze afvalcontainer het aanbod van restmateriaal bepaalt, is elke stoel uniek.

MEER WETEN

Eettafel Duet

Deze eettafel symboliseert de kracht van liefde. Elk onderstel van deze tafel is er eentje op maat, namelijk de lengtemaat van de twee opdrachtgevers.

MEER WETEN

Sokkel

De KEK sokkel is het slimme expomeubel. De losse onderdelen zijn compact op te bergen en eenvoudig te vervoeren.

MEER WETEN

New York Metrobank

De New York Metrobank is een klassieker uit de ondergrondse metrostations. Gjalt Producties levert ze nu in verschillende varianten (oa. hout en zelfs betón), van vier- tot zeszitter.

MEER WETEN

Vogelhuisje

Omdat ook onze gevederde vrienden een fijne ruimte verdienen. Op meerdere plekken in Nederland wordt dit vogelhuisje van Kek Makers al gebruikt als plek voor een nestje.

MEER WETEN